Schildersbedrijf Noom

Noom Academie

Bij Noom staat kwaliteit al 122 jaar hoog in het vaandel. Om deze reden hebben we een interne vakschool opgezet om medewerkers de best mogelijke opleiding te bieden. In het hart van de vakschool vinden we het instructielokaal, waar opleidingen worden gegeven over de nieuwste ontwikkelingen in de schildersbranche.

Naast het instructielokaal is er een uitgebreide praktijkruimte beschikbaar. Hier kunnen de cursisten onder begeleiding van ervaren instructeurs hun behang- en schildervaardigheden verder ontwikkelen. Deze praktijkruimte simuleert verschillende werkomgevingen, van binnenmuren tot oude kozijnen en ramen, waar geoefend kan worden met verschillende schildertechnieken en materialen.

De Noom Academie biedt (met name in de winterperiode) regelmatig bijscholing aan. Deze bijscholingscursussen zijn bedoeld om medewerkers up-to-date te houden met de laatste trends en technieken in het vakgebied. Het doel is om niet alleen de basiskennis te versterken, maar ook nieuwe vaardigheden te introduceren die de kwaliteit van het werk kunnen verhogen.

Door constante bijscholing zorgt Noom ervoor dat de medewerkers kennis hebben van de nieuwste ontwikkelingen. Dit is van groot belang in de schildersbranche, die snel verandert met nieuwe materialen en een duurzame aanpak. De vakschool speelt een grote rol in het overdragen van de kennis.

Elke cursus wordt zorgvuldig samengesteld om niet alleen vaardigheden te versterken, maar ook om innovatief denken te stimuleren. Van jonge leerlingen die net beginnen in het vak, tot ervaren schilders die hun kennis willen verdiepen, iedereen kan profiteren van de aangeboden cursussen. Deze aanpak zorgt voor een continue verbetering van de vaardigheden van het gehele team, wat bijdraagt aan de kwaliteit van onze service.

Hierdoor kunnen we een hoogwaardige dienstverlening garanderen en ons onderscheiden in de markt.